De verzorging van een kaal hoofd

kaal hoofd

Veel mannen zijn er niet zo blij mee, als ze hun hoofdhaar geleidelijk aan beginnen te verliezen. Iemands haar wordt vaak beschouwd als één van schoonheden van mensen in het algemeen, mannen én vrouwen. Maar als die inhammen steeds dieper worden, besluiten veel mannen dat het tijd is geworden om een radicaal besluit te nemen: Alles moet er vanaf! Niets om over te treuren, want kijk eens naar twee beroemde kale mannen! Vin Diesel en Dwayne Johnson zijn prachtige voorbeelden van razend populaire, sterke en mannelijke kale mannen. In deze blog gaan we je enkele tips geven om jouw kale hoofd de juiste verzorging te geven.

Het wassen van een kaal hoofd

Het hebben van een kaal hoofd houdt niet in, dat je het gebruik van shampoo kunt vergeten. Ook een kale hoofdhuid dient gewassen te worden. Maar de hoofdhuid is niet hetzelfde als je lichaamshuid. De hoofdhuid is gevoelig en zal gaan uitdrogen door het gebruik van gewonnen zeep of douchegel. Blijf daarom je hoofdhuid gewoon wassen met shampoo.

Shampoo maakt niet alleen je haar schoon, maar reinigt ook je hoofdhuid. Shampoo is daar zelfs speciaal voor ontwikkeld! Zou je dit niet doen, dan zul je al snel bemerken dat er zich op je hoofdhuid problemen gaan ontwikkelen. Hoofdroos, huidschilfers, roodheid en mogelijk andere irritaties.

Het gebruik van een milde shampoo met natuurlijke ingrediënten zal deze problemen kunnen voorkomen!

Een kaal hoofd scrubben

Net zoals je je gezicht af en toe scrubt, is het aangeraden om je kale hoofd dan gelijk mee te scrubben.