Dé haartrends van 2021 voor mannen

haartrends 2021

De trend voor het kapsel van de man in 2021 is in één woord te benoemen: nonchalant. De man van vandaag mag er nonchalant bijlopen. Dat hele gladde en strak gestylede haar is eigenlijk niet meer hip. Het mag allemaal lekker los vallen dit jaar. Vergeet dat perfecte haar en kijk naar de nieuwste trend: mannencoupes met veel volume zijn weer terug van weggeweest!

Hoe krijg je dat volume?

Laat dat maar aan je barbier over. Hij kan je haar in lagen knippen en zo krijg je meer volume. Hoe creëer je nou die perfect nonchalante look? Dat doe je door van jouw föhn je beste vriend te maken! Gebruik wel wat hittebeschermende spray, om zo schade aan je haar te voorkomen. Föhn vervolgens je haar in het model dat je mooi vindt, terwijl je met je handen door je haar gaat. Zo zul je de hele dag een goed verzorgde coupe hebben.

Style je lok gewoon naar achteren of laat em lekker nonchalant in je gezicht hangen, het kan en het mag allebei! En vergeet vooral de scheiding in je haar niet. Hij mag lekker los opzij gedragen worden voor een lekker slordig effect.

Lang haar is weer helemaal in de mode

Voor de man is de trend van 2021 middellang haar. De man bun was ook vorig jaar nog helemaal in, maar nu mag al het haar weer lekker doorgroeien. En het leuke is, dat dat halflange haar helemaal niet zo super netjes gestyled hoeft te worden. Draag het juist wat losser! Sla niet je bezoek aan je barbier over, want lang haar betekent niet onverzorgd haar. Laat je coupe nog steeds regelmatig bijknippen!

Welke producten zijn het beste om te gebruiken voor jouw nieuwe look?

Natuurlijk hoort bij een verzorgde coupe ook het gebruik van goede producten! Daarom hebben we ze even voor je op een rijtje gezet.

  • Rough Clay:   Dit product (bijvoorbeeld van Redken koop je voor € 14,95 bij Salontopper.nl) houdt jouw coupe de hele dag goed in model. Het geeft textuur en volume aan je coupe en bovendien is het gemakkelijk opnieuw te stylen. Geeft die gewenste nonchalante look!
  • Paste: Met paste (Dapper Dan Matt Paste €10,95 bij Haarspullen.nl) geef je je coupe stevigheid, zonder hem meteen muurvast te zetten. Ook hiermee is je coupe simpel te restylen.
  • Mud: Dit is een stevige stylingpasta ( Dry Mud bij Total Hair Service voor € 6,27) waarmee allerlei nonchalante looks kan maken. Mud heeft een matte finish.
  • Gel (strong): Vindt je een nonchalante look leuk met meer glans?  Gebruik dan een gel

(Sculpt Force Gel € 11,95) van Wella met een wet look. Je krijgt stevigheid, hij droogt redelijk snel en je krijgt die gewenste glans.

  • Salt Spray: Salt spray  ( Hema Haarspray Zeezout € 2,75)geeft volume aan je coupe en ook structuur. Je krijgt er die messy look mee! Hij accentueert natuurlijke krullen of slagen in je haar. Ook krijg je er extra stevigheid en volume mee.