Trends voor de gents 2021

Trends voor de gents

Barbers zijn gespecialiseerde vakmensen, die met veel plezier hun klanten tot in de puntjes verzorgd weer de deur uit laten gaan. Ze zijn altijd goed op de hoogte van de laatste trends. Of het nou haartrends of baardtrends zijn. Het maakt niet uit waarvoor je bij ze komt; scheerbehandelingen, tondeuze- of knipbeurten of simpelweg even om je snor weer netjes en strak af te werken. Maar welke trends zijn helemaal hot in 2021? Lees gauw verder want we hebben ze voor je verzameld in deze blog!

Fade out

De Fade Out gaat helemaal nergens heen, want hij is er en hij blijft! Gedeeltelijk opgeschoren haar dat op een onopvallende wijze overloopt in voller en langer haar. Het haar wordt op zo’n manier geknipt dat het vanzelf mooi in model valt. Je kunt het met wat PASTE bovenop stylen hoe jij het wilt en je haar zal de hele dag mooi in model blijven zitten.

Lang haar is weer helemaal hip!

Het afgelopen jaar hebben we vele man-buns voorbij zien komen, want dat was dé trend van 2020. Maar in 2021 is middellang en lang haar bij de mannen weer hartstikke hip! Maar we willen geen holenmannen voorbij zien lopen, o nee! Ook lang haar moet netjes verzorgd en gezond zijn. Stop dan ook niet met je regelmatige bezoek aan je kapper, maar laat je haarpunten op gezette tijden bijknippen!

Nonchalance en lekker veel volume

We hadden het net al over netjes geknipt haar, dat klopt. Maar wat nonchalance is helemaal de trend van 2021. Je coupe hoeft helemaal niet zo strak gestyled te zijn en ook is volume het belangrijke sleutelwoord voor 2021. Big, bigger, biggest! Gebruik dan ook je föhn en style je haar met een hittebeschermende spray. Föhn gewoon met je handen door je haar, lekker losjes en nonchalant!

Bakkebaarden

De bakkebaard is dat gedeelte van je haar dat vóór je oren groeit, vanaf je kaaklijn tot aan de haargrens boven je oren.  Bakkebaarden worden ook wel als grapje tochtlatjes genoemd.  Een beroemde bakkebaardendrager was de King of Rock uit de vorige eeuw: Elvis Presley. En welke coupe je ook kiest: bakkebaarden zijn dé trend van 2021. Helemaal terug van weggeweest! Ze zullen je look helemaal af maken. Je kunt voor een klassiek model tot halverwege je oor gaan en hou ze alsjeblieft netjes bij. Laat ze niet verwilderen! Met zo’n klassieke look zit je helemaal gebeiteld.

Welke trend je ook kiest: een goed geknipte coupe is de basis. Laat je adviseren door je barbier om te bepalen welke trend perfect bij jouw gezicht en jouw haartype past!

De Undercut

Bij de undercut hoort je haar bovenop je hoofd juist niet aan te sluiten op de zijkanten en de achterkant. Een undercut is in diverse haarlengtes te stylen en er zijn verschillende variaties. Je kunt je langere haar strak naar achteren kammen, ga voor een herkenbare scheiding naar één kant of ga juist voor een slordige look bovenop! Helemaal top voor de zo populaire look van 2021.