Dé trends en zomerse suggesties voor de zomer van 2021!

Dé trends en zomerse suggesties voor de zomer van 2021

Die heerlijke zomer is alweer onderweg naar ons koude kikkerlandje. En dus zullen we de nieuwste trends eens even onder de loep nemen. Deze zomer dragen de mannen een soort van comfortabele huispakken. Ze lijken wel wat op pyama’s, maar ze zijn het niet! Ook oversizede kleding is je van het, dit jaar. Gaan we naar het strand of het zwembad? Dan zijn flipflops en sandalen helemaal in de mode! We zetten de nieuwste ontwikkelingen even op een rijtje voor onze gewaardeerde lezers.

De kleding

Het is overduidelijk! Die goeie oude denim is weer terug! Jeans broeken en blouses zijn, zeker met dit wisselvallige weer, heerlijk om te dragen. We trekken een denim vest aan als het een beetje fris wordt. Gooi je oude jeans nog maar niet weg!

Zomerkleding voor de man

We hadden het zojuist al over die huispakken voor de man. In feite mogen ze deze zomer lekker buiten gedragen worden. Ze zijn gemaakt van prettig dragende, lichte stoffen. Daarom voelen ze totaal niet warm aan. Perfect voor de zomer, dus!

Duurzaam

Ook het dragen van duurzame kleding is helemaal trendy. De grote merken en bekende modehuizen doen allemaal mee aan het maken van duurzame kleding. Er wordt erg op de groten van de modehuizen gelet, om te zien of ze zich verantwoordelijk opstellen ten opzichte van het milieu. Duurzame kleding past dan ook goed bij de moderne man.

Kleuren

Qua kleur kiezen de meeste mannen meestal neutrale, (soms sobere) kleuren. We hebben het dan over zwart, grijs en beige of wit. Deze zomer komt daar gelukkig verandering in! Want felle kleuren gaan het worden, deze zomer! Lekkere in het oog vallende kleurtjes, waar iedereen vrolijk van wordt.

Wijdere modellen broeken

De skinny jeans gaan er helemaal uit, dit jaar. Ze zijn jarenlang supermodern geweest, maar die trend is fini! Wijdere broeken en pantalons hebben de plaats van de skinnies ingenomen. Deze zomer is de zomer van de oversized kledingWijdzittende T-shirts en broeken vormen het modebeeld. Zoals we al zeiden, denim is weer helemaal terug, en zelfs denim op denim mag deze zomer. Hou je niet zo van denim? Als je tenminste één goedzittende jeans in je kast hebt, is dat ook prima!

Zomerjassen

We weten het allemaal: In Nederland regent het ’s zomers nog meer dan in de andere seizoenen! Een mooie zomerjas is dan geen overbodige luxe. Als je op zoek bent naar een moderne jas? Kijk dan in de winkels naar een chique-sportieve stijl. Een goede stijl en toch casual! De nieuwste zomerjassen zijn wat korter, maar ze geven voldoende bescherming op de frissere dagen. Zolang hij comfortabel is en je genoeg bewegingsruimte biedt, heb je een goede zomerjas gevonden!

Zonnebrillen

Zonnebrillen zonder randen zijn het helemaal, dit jaar. Vooral als ze een kristalhelder frame hebben zijn ze een must. Ook zonnebrillen met zogenaamd expressieve vormen zijn weer te zien in het modebeeld. Zes- of achthoekige vormen zullen jullie vaak tegen gaan komen, deze zomer. Spannend!