Wat zijn echte afknappers voor vrouwen?

Wat zijn echte afknappers voor vrouwen

Wat denk jij waar de dames op afknappen in een relatie?In de meeste gevallen doet iedereen zijn best om de ander blij en gelukkig te maken. Soms blijft dat jaren zo doorgaan, maar helaas is het vaak ook wel eens anders! In deze blog gaan we het hebben over al die dingen waar vrouwen gruwelijk op afknappen. Lees verder en leer ervan, mannen! 

  1. Vieze, onverzorgde nagels 

Vieze nagels, te lange nagels, geelgerookte nagels of afgebeten nagels… dat ziet er echt niet uit! Was je handen en verzorg je nagels gewoon goed. Houd je nagels netjes kort geknipt, om er goed verzorgd uit te zien. En gebruik af en toe een handcrème, want de aanraking van een man met ruwe handen voelt heel onprettig aan! Vergeet daarbij ook niet om je teennagels netjes te verzorgen. Als je dat zelf moeilijk vindt, kan je overwegen om eens in de 6 weken naar een pedicure te gaan.

  • Winden laten en hard boeren

Moet dat nog uitgelegd worden? Het klinkt onsmakelijk 🙁 en over de geur zullen we het maar niet hebben! Als je dan toch zo nodig wat lucht kwijt wilt, ga dan even naar de tuin of het balkon. Dat is toch zo’n opluchting voor je vrouw…

  • Een tweede relatie met…je telefoon

Krijg jij nooit van je vrouw te horen dat je jouw telefoon belangrijker vindt dan haar? Vrouwen willen hun aandacht! Al die social media kan best even zonder jou. Maak bijvoorbeeld ook de afspraak dat alle telefoons tijdens het eten weggelegd worden, je zult zien dat dat goed werkt.

  • Slechtruikende adem

Een slechte adem is één van de ergste afknappers voor vrouwen. Al ben je nog zo’n knapperd, vrolijk en heb je een top gevoel voor humor. Als er een vieze geur uit je mond komt, zodra je begint te praten… is ze zo weg! Poets je tanden dus echt 2 keer per dag, maak tussen je tanden schoon met floss of ragertjes. En spoel ’s avonds voor het slapen gaan met een fris ruikende mondwater.

  • Jaloers zijn

Als er geen vertrouwen is, zit er iets goed fout in je relatie. Als je weet dat je vrouw wel te vertrouwen is, maak het haar dan niet moeilijk. Jij hebt je vrienden en zij ook! Laat haar gewoon lekker haar ding doen met haar vriendinnen en verstik haar niet. Relaties waarin jaloezie de hoofdrol speelt, eindigen meestal snel!

  • Opscheppen

En als we het over opscheppen hebben, praten we niet over het avondeten! Dan hebben we het over praatjes. En praatjes vullen geen gaatjes! Vrouwen prikken daar zo doorheen, en ze zullen je eerder een minkukel vinden dan een VIP.

  • Stil zijn of weinig praten

Mannen hebben nou eenmaal minder woorden nodig dan vrouwen. In de meeste gevallen, tenminste. Maar vrouwen horen graag af en toe dat je om haar geeft en wees niet zuinig met complimentjes! Zolang ze maar welgemeend zijn.  Een bosje bloemen doet ook veel goeds!