Stoere mannensporten die je zelfvertrouwen vergroten

Stoere mannensporten die je zelfvertrouwen vergroten

Stoere mannensporten die je zelfvertrouwen vergroten

Niet alleen is sporten heel goed voor je gezondheid en je conditie, maar oo voor je imago, concentratie en zelfvertrouwen! Om maar niet te spreken van de energie die sporten je brengt! Je gaat er beter van in je vel zitten en daarom ga je een stuk mannelijker door het leven. Vrouwen vinden een man met stamina en een sportief uiterlijk in ieder geval heel aantrekkelijk! Als je bijvoorbeeld werkt als barbier en daardoor altijd binnen bent, is een uitdagende sport een heerlijke uitlaadklep!

Over welke sporten hebben we hier?

Boksen en kickboksen

In feite is (kick)boksen volgens een erg mannelijke sport. Je haalt de agressie en extra energie uit je systeem door het geven van een paar stevige optaters. Natuurlijk is boksen veel meer dan alleen maar rake klappen uitdelen, want er is zeker veel strategie vereist! Juist daarom is boksen een fantastische sport, je moet zowel je hoofd als je handen gebruiken. Bij kickboksen zelfs je handen en je benen, want daarom heet het ook ‘kick’boksen. Maar je leert wel stevig in je schoenen te staan en dat geeft je een flinke dosis zelfvertrouwen! Wie kan er nou klieren met een (kick)bokser?

Fitness

In principe is fitness een verzamelnaam voor diverse technieken om al je spieren te trainen.Iedere oefening is een machine of een techniek om te trainen en zo je spieren te versterken en je conditie op te bouwen. Het is een heerlijke uitlaatklep, waar je je lekker energiek door voelt na de training. Plus het feit dat je super goed uitziet als je geregeld naar de sportschool gaat. Bovendien gaat het niet alleen over je uiterlijk, maar zeker ook over je gezondheid! Welke dame houdt er nou niet van om  een sportieve, getrainde man te zien!

Boardsporten

Boardsporten zijn bijvoorbeeld snowboarden, surfen of skateboarden. Bij deze sporten zijn een goede balans en snelheid essentieel. Het zijn behoorlijk rauwe sporten waarbij de beoefenaar met een hoge snelheid voortbeweegt. Er is dus zeker een flinke dosis lef vereist! Maar we willen toch ook even het risico van sporten met een gevaarlijk randje aankaarten. Veiligheid moet voorop staan. Dus draag je beschermende kleding en je helm! Verder: You go surf- en skatedudes, ga zo door!

Dansen

Ja, dansen! Ben je van mening dat dansen alleen voor vrouwen en watjes is? Zeker niet! Ten eerste is het heerlijk om te bewegen op muziek. En ten tweede hebben danser een hartstikke gespierd lichaam, want ze gebruiken alle spieren van hun lichaam. Bij wijze van spreken dan. Vergeet niet dat dansers een enorme controle over hun lichaam hebben! En dan zijn er zoveel verschillende vormen van dansen, van ballet, klassiek, rock-en roll, disco en hiphop tot en met de dans-challenge die hoort bij het nummer Jerusalema van Master KG. Een danshype die inmiddels overal ter wereld wordt gedanst. Niet te vergeten breakdancing, Freestyle dansen, Jazz dansen en de heerlijke salsa dansen! Voor elk wat wils en de mannen die dansen, hebben een topconditie! En wij vinden dansers wel stoer!