De meest extreme haarmode missers voor mannen

haarmode missers mannen

Haarmode maar geen stijl: frosted tips

Er zijn meerdere haarstijlen die niet goed staan bij bepaalde mannen, maar deze kapsels staan bij niemand goed! Lees hieronder verder over de grootste haarmode missers voor mannen. Te beginnen met de frosted tips. Dit mocht vijftien jaar geleden een trend zijn, maar nu worden we daar liever niet aan herinnerd. De enige man die we tegenwoordig nog excuseren de puntjes van zijn haar uit te bleken is Guy Fieri.

De “man bun”

Ook lang haar in een knotje is niet iets dat mensen graag zien bij mannen. Lang haar staat bij de meeste mannen echter nog best goed. Het is alleen het knotje of de “man bun” wat het probleem is. Vaak geeft dit de indruk dat je tot de arrogante, snobistische kant van de hipster cultuur behoort. Dus wanneer je je lange lokken uit je gezicht wil houden, verzorg het goed en doe een staart in! Dit laat je er veel toegankelijker uitzien

Wel of geen gordijnen voor je ogen?

Voor jonge jongens begint een midden scheiding met haar van ongeveer vijf centimeter lang erg populair te worden. Veel jongens met dit kapsel krijgen te horen dat ze hierdoor op een “e-boy” lijken. Dit is een nieuwe benaming van een mooie jongen die veel volgers op Instagram heeft. Het nadeel van dit kapsel is dat je er met de verkeerde haarkleur heel snel ouderwets uitziet. Kijk dus goed uit voor je beslist een kapsel met gordijnen te nemen.

Haarmode die te lang blijft: Waarom zijn stekeltjes nog een ding?!

De laatste dertig jaar zijn stekeltjes een blijvende trend geweest. Wat niet veel mannen weten is dat het nu echt tijd is iets anders met hun haar te doen. Natuurlijk is het makkelijk gel in je haren te smeren en stekeltjes te maken. Hoewel je op een gegeven moment toch iets anders moet proberen.

Laat emo haar in het verleden

Net als bij stekeltjes moet je ook eens besluiten dat het emo tijdperk nu echt in het verleden thuishoort. Iedereen heeft zo zijn fases in het leven. Maar laat het kokosnotenkapsel met die schuine lok aan de voorkant voor wat het is: een fase.

Voetbalkapsels scoren je geen vriendin

De laatste haarmode misser voor mannen is zeer controversieel. De meeste mannen kijken namelijk vaak naar hun grootste voetbalhelden voor haar inspiratie. En sommige voetballers zien er ook echt wel goed uit. Maar om dan te gaan voor een standaard buzzcut met korte stekeltjes is niet de bedoeling. Tenminste, wanneer je het aan vrouwen vraagt. De belangrijkste reden die zij hiervoor hebben is dat ze het al zo vaak gezien hebben. Kom eens met iets origineels!

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.