Mannelijke haartrends zomer 2019

haartrends mannen

Overal krullen

Het is weer zomer en dat betekent dat zowel vrouwen als mannen allerlei nieuwe haartrends te zien krijgen. Om mannen te laten kiezen uit deze vele trends zijn hier de beste vier op een rijtje. Beginnend met krullen. Een gekrulde haarstijl doet het namelijk niet alleen goed bij vrouwen. Ook mannen met krullen zijn deze zomer helemaal modieus! Deze haarstijl past ook erg goed bij het seizoen. Lange volle krullen zien er relaxt en vrij uit. Laat die wilde haardos dus lekker waaien.

Crop fades en undercuts

Deze trend is erg populair onder jonge mannen die veel durven. Opgeschoren kapsels met langer haar bovenop zijn gewaagd, maar een goede barbier kan er zeker iets moois van maken. Vooral crop fades zijn zeer indrukwekkend, omdat het haar hier met een balayage effect is opgeschoren. Vaak staat deze haarstijl het beste bij mensen met donker haar. Dit komt omdat het effect van het opgeschoren haar dan beter te zien is. Maar niet getreurd, ook mannen met licht haar kan kunnen deze haarstijl nog best dragen.

Zelfs een mislukte buzzcut is één van de meest recente haartrends

Ook een mislukte buzzcut is dit jaar erg populair onder mannen. Een van de meest voorkomende redenen zijn het feit dat dit kapsel verkoelend is. En daarnaast is er nog het feit dat je er niet veel aan hoeft te doen. Het is dus een ideaal kapsel voor mannen die ’s ochtends weinig tijd hebben. Een nadeel hiervan is dat het er erg rommelig en op een slechte dag onverzorgd uitziet. Denk dus goed na voor je dit kapsel boven een normale buzzcut verkiest. Deze kunnen namelijk niet door de war raken.

Wat vinden vrouwen van deze haartrends?

Net zoals vrouwen er graag goed uit zien voor mannen, is dit andersom ook zo. Wil jij indruk op iemand maken met een nieuwe haarstijl? Volg dan de volgende haartrends. Vanuit evolutionair perspectief bekeken, vinden vrouwen mannen met iets langer en dik haar het meest aantrekkelijk. Daarom zijn krullen en crop fades met langer haar bovenop het hoofd de beste trends om te volgen. Wat betreft styling ben je ’s ochtends iets langer bezig, maar dan heb je ook een goed resultaat. Voor vragen over de verzorging van je haar, kun je altijd bij een barbier terecht. Uiteindelijk komt het allemaal aan op hoe je een kapsel draagt. Bij iemand met stijl staat bijna elk kapsel wel goed.

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.