Drie mannenkapsels die nog steeds helemaal in zijn!

Manbun

Drie mannenkapsels die nog steeds helemaal in zijn!

Een nieuwe look kiezen en dus bepalen welk kapsel je als man graag wilt, kan soms best een uitdaging zijn. Daarom geven we je een steuntje in de rug en helpen we je om een besluit te nemen. Niet alleen om een trendy kapsel uit te kiezen, maar ook hoe je het moet onderhouden en in het juiste model moet krijgen en houden.

De Man Bun

De Man Bun. Een look die vandaag de dag niet meer weg te denken is uit de mannenkapsels die in zijn.  Als je mooi lang haar hebt, dan is de man bun een look die je gegarandeerd goed zal staan! Zeker als je er een baard bij laat staan, staat het super trendy! Ga wel naar een goede kapper of barbier om deze haircut haarscherp te laten doen.

De Fade Cut

Een kapsel dat de laatste jaren steeds meer gedragen wordt door de moderne man. Je ziet dit kapsel geregeld voorbijkomen en het is een supertrendy look! De Fade Cut is in feite een kapsel dat opgeschoren wordt, met korte zijkanten die overgaan (faden) in een langere bovenkant. De barbier kan dit kapsel op verschillende manieren creëren; een hele subtiele fade of juist een meer slordige, nonchalante cut.

Het nonchalante mannenkapsel

Om een lekker nonchalante look te krijgen, maar toch goed geknipt, moeten de zijkanten van je kapsel wel opgeschoren worden, maar is de bovenkant wat rommelig. Zo heb je een kapsel dat er clean uitziet, maar toch heerlijk nonchalant is en niet storend slordig.

Nu we de drie populairste mannenkapsels besproken hebben, geven we er nog enkele tips over. Want zulke looks komen natuurlijk niet uit de lucht vallen!

Föhnen

Je hoort natuurlijk wel vaker dat föhnen alleen voor vrouwen is en niet voor mannen. Niets is minder waar! Föhnen is juist de ideale manier om je haar goed in model te brengen. Je prestyled je haar en dan doe je de haarproducten die je gaat gebruiken op je droge haar. Net zoals je barbier of je kapper dat doet.

Breng je haarproduct correct aan!

Nog belangrijker dan het droogföhnen van je lokken, is het op de juiste manier aanbrengen van je haarproducten. Het maakt uiteraard wel uit of je een pommade gebruikt of een clay of wax. Het verschil is dat de clay en de wax echt in je haar worden aangebracht, terwijl een pommade er op moet worden gedaan. Ook moet je een pommade eerst op je achterhoofd aanbrengen en dan werk je via de zijkanten naar de voorkant. Bovendien moet je telkens een klein beetje gebruiken. Zo gooi je er niet teveel in, want je haar zal er slap en futloos uitzien na het gebruik van teveel wax, clay of gel.

Gebruik een hairspray

Nadat je tijd hebt besteed aan je kapsel, wil je natuurlijk ook dat het  goed blijft zitten. Doe dan wat haarlak op je kapsel, voor een stevig kapsel dat de hele dag netjes blijft. Ook mannen mogen haarlak gebruiken!