Is jouw auto ook toe aan een nieuwe look?

Barbiers opgelet! Net zoals je van je job houdt, hou je ook van je auto, toch? Natuurlijk was je helemaal in de wolken, toen je je nieuwe auto had gekocht. Je kon je ogen er niet van afhouden en je keek telkens uit het raam naar je nieuwe liefde. Wat stond ze daar mooi te glimmen in het zonlicht! Op een gegeven moment begint alles normaal te worden en is die eerste thrill er wel een beetje vanaf. Misschien is jouw wagen wel toe aan een modificatie? Laten we eens kijken wat er allemaal gedaan kan worden, om jouw auto nóg mooier te maken!

Uitlaten

De uitlaat van je auto is goed zichtbaar en kan ook behoorlijk wat geluid produceren! Afhankelijk van jouw wensen kan je daar wel wat aan doen! Het geluid dat jouw bolide maakt bepaalt voor een groot deel de eerste indruk, als je ergens aangereden komt. Standaard uitlaten krijgen dat natuurlijk niet voor elkaar. Die maken bijna geen geluid. Maar er zijn speciale uitlaten op de markt te koop die dat wél doen! Deze boompipes trekken de nodige aandacht! Bekende merken die dit soort uitlaten verkopen zijn het Duitse merk FOX en het Zweedse merk SIMONS. Blow ‘em of their socks, dudes!

Grill

Met de grill hebben we natuurlijk niet over die barbecue in je achtertuin. De grill is een onderdeel van je auto,  hij zit aan de voorkant. Erg duidelijk zichtbaar en als je besluit om de grill te vervangen, zal je wagen een overduidelijke verandering ondergaan. Zoals mensen een andere neusvorm krijgen bij de plastisch chirurg, krijgt jouw auto ook een andere neus! De grill van een auto is simpel te vervangen, het is geen ingewikkelde klus. Misschien kan je het zelfs in je eigen garage thuis voor elkaar krijgen als je een beetje handig bent. Let wel op de correcte maat grill, als je er eentje wilt aanschaffen. Als je gaat kijken op de website van CARSTYLE.NL zul je een uitgebreid assortiment grills vinden voor vele automerken.

De zijkanten van de auto

We hebben het nu uitgebreid over de voorkant en de achterkant van de auto gehad. Ook de zijkanten willen graag cool voor de dag komen! Op dat gebied zou je kunnen denken aan sideskirts. Sideskirts zijn strips die je aan moet brengen op de zijkanten van je wagen. Ze zullen je auto een strakkere look geven. Ze zijn niet zo kostbaar, simpel aan te brengen en je kan dit klusje gemakkelijk zelf doen. Volg gewoon de aanwijzingen op de verpakking. Op carstyle.nl vind je ook sideskirts.

Paint Job

Tot slot: laat een paint job doen aan je auto! Niet goedkoop, maar als een paint job artiest jouw auto voor je gaat spuiten…. zal je versteld staan van het supercoole resultaat!  Je kunt het heel bescheiden houden, of je kan hem helemaal laten spuiten met bijvoorbeeld tribals, watergolven look of vurige details. Laat dit echter wel door vakman doen en maak van te voren hele precieze afspraken!