Must see event: de Barber’s battle

Barber's battle

Jaarlijks evenement voor barbiers

De Barber’s battle is een evenement dat jaarlijks op een andere plaats gehouden wordt. In 2016 was dit in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit was een goede kans om te laten zien wat de studenten van Hair Barber Academy in huis hadden. Voor professionele barbiers en barbiers in opleiding is dit een evenement dat je niet mag missen. De hoofdattractie is natuurlijk de battle zelf. Dit houdt echter niet in dat er niet veel meer te doen is. Denk hierbij aan het inkopen van producten die je in de praktijk gebruikt. Maar ook aan het uitwisselen van tips en trucs met collega’s. Daarover kun je hieronder verder lezen. Net als over de trots van Hair Barber Academy.

Activiteiten en shopping gelegenheden

Zoals hierboven al gezegd is, is er meer te doen dan alleen meedoen aan of het bijwonen van de battle. Om te beginnen is dit evenement erg groot, dus zullen er meer dan genoeg collega’s zijn om tips mee uit te wisselen. De wedstrijd zelf is een goede gelegenheid om meer naamsbekendheid te krijgen. Daarnaast wordt de wedstrijd gesponsord door Wahl en twee grote barbershops. Dit zorgt voor de gelegenheid om goede producten en materiaal in te slaan voor eigen gebruik.

De trots van Hair Barber Academy

Het is logisch dat Hair trots is op elke student die bij ons slaagt. Toch mogen we ook best trots zijn op speciale doelen die bereikt zijn. Het is namelijk zo dat één van onze studenten de battle in de Jaarbeurs gewonnen heeft. En deze student heeft dit gedaan met enkel zijn creativiteit, ambitie en goede focus op zijn werk. Dit zijn de belangrijkste dingen die we je bij Hair Barber academy kunnen leren. Vooral omdat dit de belangrijkste kwaliteiten van een goede barbier zijn. Met de ambitie om verder te komen in het vak en creativiteit en talent, kom je namelijk echt ver. Maar dan moet je wel weten wat je doet.

Wil jij ook de Barber’s battle winnen?

Ben jij of ken jij aanstormend talent in de barbierswereld? Of wil je in de leer gaan om deze battle later te kunnen winnen? Dat kan! Dit jaar wordt de zevende editie van de Barber’s battle op 3 november in Amsterdam gehouden. Hair Barber Academy kan je daarnaast opleiden om de beste te worden. Heb je geen interesse om de allerbeste barbier van Nederland te worden? Dan is er alsnog genoeg te doen tijdens dit bijzondere evenement.